2015. december 31., csütörtök

Luxus cipő: eredeti bőr John Lobb cipő 41-es - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

Érdekes üzleti modellben működik együtt az egyik legnagyobb kézműves hagyományokkal büszkélkedő cipészműhely, a John Lobb Ltd és a vezér luxusmárka Hermè s, hiszen ez utóbbi többé- kevésbé megszerezte a John Lobb márkanevet. Az eredeti, több évszázada London szívében megbújó John Lobb Ltd cipészműhelyazonban - identitását megőrizve - továbbra is családi tulajdonban maradt. Ezt a patinás üzletet a mai napig is a legszebb bemutatótermekközött említik.
Külön említést érdemel az a hagyományos brit varrástechnika, mely szerint az öltéseket kizárólag kézzel végzik minden egyes fázison. Az előállítás így rendkívülidőigényes. A személyre szabott, 190 lépésből készülő darabokból mindössze csak 100 pár készül naponta.
A John Lobb cipők fénykorát olyan, ma is népszerű tradicionális darabok idézik, mint aWilliam és Lopez modellek. Értékük átlagban 3000 font k�! �rül mozog, de a határ az egyedi igények függvényében persze a csillagos ég. AHermè snek köszönhetően a John Lobb bővítette termékkínálatát, ugyanúgy, mint kiskereskedelmi jelenlétét a világ nagyobb városaiban.
Egy káprázatosan szép luxus félcipőt ajánlok annak, aki a mindennapokban is elegáns megjelenésre törekszik. A cipő ráadásul kényelmes is, strapabíró, divatos. Aschill modell, amely újonnan 1480 $ jelenleg.
 Általában szombaton jutok el a postára, de ha sürgős, akkor természetesen megoldjuk. A mindenkori postai díjszabás alapján postázom. Előnyben részesítem a postapontot.

Jelenlegi ára: 8 000 Ft
Az aukció vége: 2016-01-21 20:05 . Luxus cipő: eredeti bőr John Lobb cipő 41-es - Jelenlegi ára: 8 000 Ft