2016. október 28., péntek

Sticky Pro készlet - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Zavarják a lakásban felbukkanó szőrszálak? Szabadulna a ruhákon felbukkanó szöszöktől? A Sticky Pro 3 készlet segítségével örökre megszabadulhat a legapróbb szöszöktől is!
Nem létezik olyan háztartás, ahol ne jelentene gondot a fekete ruhákra tapadó fehér szöszök látványa, a kanapéba szúródó macska- vagy kutyaszőr és a mennyezeten hálót szövő pókok ténykedése. A Sticky Pro 3 készlettel örökre megszabadulhat a kellemetlen jelenségektől! A Sticky Pro készlettel egy szempillantás alatt takaríthatja el a hajszálakat, szőrszálakat, szöszöket, pókhálókat, morzsákat, nem számít, hogy azok ruhákon, kanapén, szőnyegen, autókárpiton vagy éppen a falon jelennek meg. Egyszerűen húzza végig a hengert a kívánt felületen, és Ön is meglepődik majd milyen gyorsan és hatékonyan tapadnak hozzá a szennyeződések.
A Sticky Pro készlet tisztítása bámulatosan egyszerű: tartsa folyó víz alá , vagy mozgassa meg párszor egy vízzel teli edényben, a felszedett szöszök és szőrszálak azonnal leesnek róla. Száradást követően a Sticky Pro újra olyan lesz, mint újkorában.
A Sticky Budy 3 készlet egy nagy hengert, egy kisebb, utazó hengert és egy nyeles hengert is tartalmaz, a nehezen elérhető helyek tisztításához.
A csomag tartalma
1 db nagy Sticky Pro henger
1 db utazó Sticky Pro henger
1 db nagy Sticky Pro henger nyéllel
A Sticky Pro 3 készlet az Ön háztartásából sem hiányozhat! Rendelje meg most, és szabaduljon meg örökre a szöszöktől és szőrszálaktól!
        

Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2016-11-17 20:36 . Sticky Pro készlet - Jelenlegi ára: 4 000 Ft