2016. december 26., hétfő

Eagle Eye szemüvegre csiptethetö napszemüveg sárga - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Eagle Eye Sunglasses
szemüvegre csiptethetö napszemüveg lehajtható
lencse szine sárga segiti a kontrasztok kiemelését vezetés sportolás szürkület stb 
NASA technologia
hibátla állapot tartotasakban leirással
Eagle Eye Sunglasses
Az Eagle Eyes egyedi tervezésű széles spektrumú lencse biztosítja az Ön számára egy teljesen új látómezőt, amely javítja látást, mint bármely más szemüveget a piacon. Kifejlesztésre az eredeti NASA optikai technológiának, az objektív szűrők blokkolják 99, 9% UVA, UVB és kék-fény. A szemüveg nem csak védi a szemet a nap káros sugárzást, ők is fokozza a látást, és lehetővé teszi, hogy jobban lássa, még rossz időben. Győztese a NASA / Tér Alapítvány Technology Hírességek Csarnoka díjat.
Védi a szemet a káros sugárzás a nap
Növeli tisztasági és kialakítási látás
Ellazítja a szemét
Megszünteti kancsalság és a szem megerőltetése
Létrehoz egy látómezőt, ami kivételesen tiszta és élénk nézni
Javítja sötétadaptáció és éjjel-nappal jövőkép
Karcmentes azok számára, akik aktív életmódot
Mi teszi árgus szemekkel más, mint a többi napszemüveg?
Eagle Eyes szemüveg ellátást biztosítani messze a legtöbb hétköznapi napszemüveget. Hagyományos napszemüveg sötét lencsékkel, amelyek blokkolják sok a hasznos fény van szükségünk, tekintet nélkül a káros fényt, amit nem kell. Sötét lencsék is csökkenti a láthatóságot és árnyék érzékelése. Eagle Eyes szemüveg tervezték védő lencsék, amelyek javítják a biztonságot és a kilátást a szemnek, anélkül, hogy sötét. Ennek eredménye a kiváló védelmet, kontraszt, világosság és meghatározása. A különbség a hagyományos napszemüvegek és Eagle Eyes szemüveget, mint éjjel-nappal.
Eagle Eyes és éjjellátó
nappali használatánál Eagle Eyes szemüveg javítja sötétadaptáció és éjjel-nappal látást. Eltávolítása után Eagle Eyes lencsék való belépéskor egy színházi vagy parkolóház a fényes nappal, azt találjuk, hogy látható tárgyak szinte azonnal. Ahelyett, hogy a vak néhány percig, akkor képes lesz arra, hogy a részleteket lásd az árnyékban meg sem várva a szemed, hogy állítsa. Ez előny lehet különösen fontos, hogy az érintettek az éjszakai tevékenységek, mint a pilótákat, a kutatási és mentési csapatok, éjszakai vezetők, csillagászok, stb
Jellemzők
The Eagle Eyes szemüveg célja egy szabadalmaztatott polarizált lencse rendszer, amely magában foglalja a kontraszt szűrés és a belső / külső karcálló bevonattal. Elérhető a különböző stílusok és modellek, ezek divatos és praktikus. Clip-kiegészítők állnak rendelkezésre, hogy illeszkedjen a tetején meglévő szemüveget. Eagle Eyes lencsék polikarbonátból és anyag ismert tri-acetát cellulóz.
Tudomány 101
Az Eagle Eye szemüveg dolgoztak, amikor a NASA tudósai és mérnökei már kutatja módon védi a szemet az űrhajósok, miközben dolgozott a világűrben. Tanulmányaik során kiderült, hogy a szemét a sasok és más ragadozó madarak tartalmaz különleges olajcseppek, hogy szelektíven szűri ki a káros fényt; ugyanakkor lehetővé teszi a más fénysugarakat. Ez magyarázza, hogy ezek a pontos vadászok tudja különböztetni kis ragadozó még mérfölddel arrébb. Ez ugyanaz a selective- szűrési képessége volt tárolva be, amit ma már ismert Eagle Eyes Trilenium Lens Technology.
Mi UV és kék fény?
UV fény az a része a nap láthatatlan hullámhosszspektrumából amelyek tól 380-200nm (nanométer), és van osztva UVA, UVB és Uvc. Uvc kiszűri a föld ózonrétegét; Azonban az UVA és UVB kimutatták, hogy káros lehet az emberi egészségre. Kék-fény a fény hullámhossza 500- 381nm tartományban. Részletes vizsgálatok most azt jelzik, hogy a retina erősen elnyeli kék-fénysugarak és lehet egy jelentős tényező a pusztulását fotoreceptor sejtek, amelyek viszont, vezethet látás elvesztése. Sajnos, a legtöbb egyén megvalósítani ezt túl későn az életben, és csak akkor, ha a látás kezd csökkenni.

Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2017-01-15 09:25 .