2017. március 26., vasárnap

Fjallraven Övik ing női XXS-es - Jelenlegi ára: 5 000 Ft


Eladóvá vált eredeti, új FJALLRAVEN ÖVIK női ing XXS-es méretben
Mell:   44 cm       Derék:  39 cm     Csipő:  44 cm     testhossz:  60 cm       Váll: 11 cm         Ujj: 58 cm
FJALLRAVEN:
A Fjall Raven története Svédországban 1950-ben kezdődött az akkor mindössze 14 éves Å ke Nordin egy hegyi túráján. Å ke egy akkoriban használatos hátizsákkal vágott neki az erdőnek, de út közben döbbent rá, hogy a hátán körteformára deformálódott zsák milyen kényelmetlen, bosszantó útitárs. Egy gyors elhatározással saját kezébe vette az ügyet és fából vázszerkezetet készített, hogy a súlyt egyenletesen oszlassa el a hát felületén. Az évek teltek és idővel Å ke megalapította saját cégét Fjall Raven néven. Célkitűzéseik azonban változatlanok maradtak: megfelelni az állandó kihívásoknak, innovatív és okos megoldásokat találni, folyamatosan fejleszteni az anyagokat, kevesebb súlyt és nagyobb mozgásszabadságot biztosítani.  
A cég által kifejlesztett felszerelések nem követik a legújabb trendeket, hanem hosszan tartó minőséget kínálnak. A funkcionális felszerelés elősegít, hogy a természettel való találkozásból mindig a lehető legtöbb pozitív élménnyel térhessünk vissza a dolgos hétköznapokba.  
    
Kérlek vásárlás előtt kérdezz, akár a termékről, akár a postázásról! Csere nem érdekel! Fizetés kizárólag banki előre utalással lehetséges. Licitet NEM TÖRLÖK!
Ajánlottan postázok, sima levélként, még SAJÁT FELELŐSÉGEDRE SEM, de egyeztetés után személyes átvételre a termék helye szerinti kerületben van lehetőség, máshol NEM! Csak hétköznap! Szállítás csak a megjelölt módon!
KÉRLEK A FELTÜNTETT SZÁLLÍTÁSI MÓDOK KÖZÜL VÁLASSZ! CSAK EZEKET TUDOM BIZTOSÍTANI( személyes átvétel, Postapont, Webox)
Kérlek ne felejtsd el, hogy a Vatera szabályzatát, mindketten elfogadtuk!
. A sikeres zárást követően a Vatera automatikus értesítőt küld, 7 nap áll rendelkezésedre a lebonyolításra.

Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2017-04-16 17:01 .