2018. január 28., vasárnap

Gyári új és gyári új címkés,Ausztriában vásárolt kulacsos övtartó:Hervis Running Battle Schwarz Asic - Jelenlegi ára: 4

Eladó egy gyári új és gyári címkés: Hervis Running Battle Schwarz Asics márkájú, a csípőre csatolható, 4 kulacsos, tárcás övtartó.
A színe fekete, az anyaga pedig az övtartó résznek párnázott vízálló kevertszálas anyag.
Maga a termék gyári új, még a gyári címke is meg van rajta. A gyermekem vásárolta magának külföldön, mert ott dolgozik, de végül is nem került sor a használatára.
Kimondottan ajánlom túrázóknak, sportolóknak vagy olyan személyeknek, akiknek a vízutánpótlás pl.: futás vagy kerékpározás stb... közben vagy túrázás közben evvel megoldható lehet.
A flakonok színe fehér , letekerhető , de ugyanakkor "tufis" tetejű, tehát menet közben is lehet inni belőle. A flakonok űrtartalma 170 ml. Ennyit lehet maximum beletenni folyadékból, mert a tetejük, ahol iszunk enyhén előre ívelő, tehát nem egyenes.
Összesen 4 db italtartó tartozik az övrészhez, melyek mindegyikének külön tárolófakkja van.
A flakonok tudnak mozogni-csúszkálni az övrészen, tehát állíthatóak, nincsenek fixen lerögzítve ill. igény szerint akár le is lehet venni őket.
Az övtartón található egy tárca szerű rész, ide lehet tenni pénzt vagy egy-két apró tárgyat. Ez tépőzárral vehető le az övről és akár külön is használható pl. a nadrágra téve. Ez is csúszkál az övrészen nincsen lerögzítve. Ennek első részén húzózáras megoldás található ill. van egy LED rögzítő rész is rajta. A húzózár nagyon nehezen működik rajta, de igazából el is akad, tehát nem mindig lehet visszahúzózárazni a tárolórészt. Kérem ezt vegye figyelembe a megrendeléskor ! Maga az övrész és a kulacsok rendben vannak! A termék maga Új , nem volt használva !
Az öv csattal helyezhető fel a testünkre.
Méretek: -az öv maximum hossza 135 cm, ezt lehet beljebb állítani.
             -az öv vastagsága 4 cm
             - a tárcatartó magassága 11. 5 cm
             -a tárcatartó szélessége 14 cm
             -a legkisebb állítási pont 54 cm
             -a maximum állítási pont 128 cm, mert mindkét oldalt külön-külön lehet állítani az övzsinort
A kulacsos övtartó Ausztriában lett vásárolva, akciós áron 10 euróért, amely rajta is van, mi ezt az összeget szeretnénk visszakapni a szállítási költségen kívül.
A vételár tartalmazza önnek a házhoz szállítás díját az ország területén belül !

Jelenlegi ára: 4 895 Ft
Az aukció vége: 2018-02-17 18:26 .