2018. április 26., csütörtök

Zinc Smart X Hoverboard 25.2V - Jelenlegi ára: 48 000 Ft


Önkiegyensúlyozó "gördeszka", amellyel az ingázások gyorsabbak, kellemesebbek, és szórakoztatóbbak lehetnek.
Hogyan működik? Könnyen
Az eszköz önkiegyensúlyozó giroszkópérzékelőt használ. A működtetés módja az intuitív testegyensúlyozáson alapul, bármilyen erőfeszítés, vagy sokáig tartó előkészítés nélkül – ahogy rááll, már el is indulhat.
A felhasználó előre- és hátradőléssel, valamint lábmunkával irányíthatja a járművet – gyorsíthat, lassíthat, fékezhet, elfordulhat, stb.
Lehetséges továbbá a teljes megfordulás álló helyzetben. A teljesen feltöltött akkumulátorral megtehető távolság elérheti a 20 km-t. A maximális állásszög 30°
Szórakoztató és biztonságos
Ez az intelligens mobiltermék szórakozást visz a mindennapi közlekedésbe. A "deszka" keskeny és karcsú, köszönhetően a 6, 7"-es (17 cm-es) kerekeknek. Ezek minimalizálják a billenést és biztosítják a stabilitást.
Ez a konstrukció garantálja a biztonságot és biztosítja a dinamikus és folyamatos mozgást.
A színes LED lámpák villognak, amikor az eszköz mozog.
Környezetbarát termék
Az Electrick Hoverboard környezetbarát termék, amely nem szennyezi semmivel a környezetet. Könnyen szállítható buszon, villamoson, vagy metrón akár.
Érdekes dizájn
Az eszköz ezüst-fekete színű.
A csúszásmentes felület biztonságos és fokozza a használat kényelmét. A jellegzetes dizájn felkelti a figyelmet, és vonzza a tekinteteket.
Az ingázás gyors és nagyon kényelmesen, javítja az egyensúlyérzéket. Könnyen megbírkózik különböző terepviszonyokkal és nagyon szórakoztató rajta utazni. Az egyszerű működtetés, a nagy akkumulátor kapacitás és a kivételes mobilitás garantálják a rendkívül szórakoztató utazást. Különleges hang- és fényjelzés értesít az alacsony akkumulátorszintről. A teljes feltöltési ciklus nem több, mint két óra.
Kivételes ajándékötlet
Ez a modern termék kiállja a próbát, mint ajándék mind fiataloknak, mind lélekben fiataloknak.
5 perc elég, hogy valaki megbarátkozzon az eszközzel és még 20, hogy a vezérlés mesterévé váljon.
25. 4 V-os tölthető akkumulátor van benne.
20-120 kg közötti testsúllyal használható 
Súlya 9. 5 kg
1 maximális töltöttséggel 10-20 km tehető meg, a terepviszonytól és a felhasználói súlytól függően. Maximális töltöttség 2-3 órás töltés alatt elérhető.
Max 10 km/órás sebességre képes.
Használt, újszerű állapotban. Hibátlanul működik.
Töltő tartozék!
Eredeti dobozában
921883
A termékek külföldi játékáruházból érkeztek. Visszárus, csomagolás sérült, kiállított vagy megmaradt darabok.
A játékok mindegyike kipróbálásra került. Állapotát, esetleges hibáját minden esetben jelzem! Amennyiben valami elkerülte a figyelmem, kérlek a csomag átvételtől számítva 1 héten belül vedd fel velem a kapcsolatot email-ben és beszéljük meg!  
A garancia 1 hét! Ezen idő után nem tudom a terméket kicserélni, visszavásárolni.
Licitet nem törlök, erre ne is kérj légyszíves!
Licitálás-vásárlás után automaikusan megkapod az értesítőben az adataimat az utaláshoz. Kérlek 2 héten belül zárjuk le az adás-vételt!
Amennyiben kérdésed van, bátran írj!
Sok sikert!
 


Jelenlegi ára: 48 000 Ft
Az aukció vége: 2018-05-17 20:04 .