2018. június 27., szerda

Remington MB4045 Szakállvágó, Trimmelő, Akkumulátor, Titán bevonatú vágóél, Fekete/Barna - Jelenlegi ára: 9 990 Ft

Titán bevonat 
Az erős és kiváló vágási teljesítményre kialakított Remington MB4045 Szakállvágója titán bevonatos, önélező vágókésekkel van ellátva, melyek magas minőségi színvonalaa garancia a tartós eredmények elérésére.  
Mosható fejek 
Végül, de nem utolsó sorban a készletet tökéletesen mosható fejek teszik teljessé, így a szakállvágód tisztítása és karbantartása még sosem volt ennyire egyszerű - emellett a kipattintható pajeszvágó ideális megoldást biztosít az oldalszakáll és a bajusz kontúrjainak precíz igazításához.  
Komplett arcszőrzet igazítás 
A készlet a szakállad egyszerű igazításához és ápolásához szükséges összes tartozékottartalmazza, melyek: prémium rozsdamentes acél olló a szakállad igazítása és vágása előtt történő lenyírásához, míg a kevert vaddisznósörte kefe a szakállad igazítás előtti és utáni lekefézésére alkalmas.  
3 különböző toldat 
Az XL szakáll vezetőfésű mesterien végzi a 20 és 35 mm közötti hosszabb szakállak igazítását, mellékeltünk még egy 1, 5 és 18 mm közötti hosszúságban működő állítható szakáll vezetőfésűt is. Emellett megtalálható még egy 1 és 5 mm közötti hosszúság tartományban dolgozó borosta vezetőfésű is, így ki tudod választani a megjelenésed készre munkálásához leginkább megfelelő beállítást.  

Jelenlegi ára: 9 990 Ft
Az aukció vége: 2018-07-18 10:56 .