2018. december 29., szombat

PÁKAHEGY TISZTÍTÓ FÉMSZIVACS TARTÓVAL. AJÁNLOTT TERMÉK!!( PÁKA , FORRASZTÓPÁKA PÁKATISZTÍTÓ ) - Jelenlegi ára: 1 370 Ft

A forgalmazó szerint jobb mint a nedves ( cellulózból készült) pákaszivacs. Ez -szerintem- túlzás! Viszont nagyon jól kiegészíti azt. Szárazon tisztít, ezért nem hűti vissza a hegyet.   Ez főleg a nem hőfokszabályozós pákáknál előny. A durvább salakot, szennyeződést gyorsabban, hatékonyabban eltávolítja, tisztítja meg tőle a páka hegyét. Nem kopik, rongyolódik mint a cellulóz szivacs, ritkábban kell cserélni, olcsóbb a beszerzése. Ennek ellenére nem sikerült kiszorítania  nyákforrasztásnál a nedves törlőt, viszont nagyon jól megférnek egymás mellett, s mivel a ráégett, makacs szennyeződéseket már nem a drága nedves szivaccsal kell eltávolítanunk, annak élettartama is jelentősen megnő.
Tapasztalatom szerint a fényképen is láthatóan, a fém tartót teljesen kitöltő szivacsot érdemes a zacskójából kibontása után, még használat előtt enyhén  alulra betömöríteni. Mivel a pákahegyet legtöbben a fém szivacsba beleszúrva és így mozgatva tisztítják, van akit zavar ha ilyenkor a könnyű tartó elmozdul az asztalon. Ezt kiküszöbölendő, a tartó súlyát pl. egy az aljára ragasztott nehezékkel megnövelhetjük.
Érdemes kipróbálni, garantáltan beválik, ha más lesz a véleménye, 1 hónapon belül visszavásárolom!
Forgalmazói adatlap:
Használatához nem szükséges víz, ezért kevesebb idő és energia szükséges a forrasztáshoz szükséges hőmérséklet eléréséhez és fenntartásához, ezért energiatakarékos és meggyorsítja a munkát. Az ólommentes acélsodrat jobban tisztít mint a hagyományos szivacs és nem károsítja a pákahegyet. Kiegészítője a nagy teherbírású rozsdamentes fém tartó.
A csomag tartalma:
1 db. ólommentes pákacsúcs tisztító acélsodrony szivacs
1 db. nagy teherbírású rozsdamentes acél tartó
Méretek: fém tartó: 65 mm Ø x 70 mm
Súlya: tartó része : 64 gramm, szivacs: 20 gramm  
Szín: Mint a képeken látható (csekély színeltérés lehetséges)    
Mennyiség: 1 db. acél tartó, 1 db fémszivacs
A képek illusztrációk, megegyező kivitelű eszközök  fotói.
Ha a termékkel nincs megelégedve 1 hónapon belűl vita nélkül visszavásárolom, vagy kicserélem, de postaköltséget nem térítek, ezt kérem licitálásnál figyelembe venni.
 Minden a vatera szabályaiba nem ütköző kérdésre igyekszem mielőbb választ adni.
 A jövőben ismét feltöltök folyamatosan új és használt, főleg elektromos termékeket, alkatrészeket, ha érdekel, ajánlom a termékfigyelőmet.
Postázom is -előre utalással- a vásárló igényének megfelelően. Több termék együttes vásárlása esetén is csak 1 csomag szálítási díja fizetendő csomagolási, egyéb rejtett költség nélkül. Utánvét nem lehetséges. Síma levélben nem küldöm, mert könnyen elvész!
LICITÁLÁS ELŐTT KÉREM OLVASSA EL INFOOLDALAM:  
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=12308086&am=12308086


Jelenlegi ára: 1 370 Ft
Az aukció vége: 2019-01-18 19:39 .