2020. július 31., péntek

Örmény bontatlan, fogyasztásra alkalmatlan cigaretta doboz, gyűjtőnek! 20073006 - Jelenlegi ára: 1 160 Ft


A tranzakció indításával kijelentem, hogy a terméket csak és kizárólag gyűjtők részére, gyűjtemény részeként értékesítem. Kijelentem továbbá, hogy a termék meghirdetésével nem sértem dohányáru reklámozásával és árusításával kapcsolatos mindenkori, hatályos jogszabályi rendelkezéseket; illetve vállalom a termék meghirdetésével kapcsolatos mindennemű következményeket, különös tekintettel a Vatera által alkalmazott, mindenkor hatályos Általános Felhasználási Feltételekben foglaltakra.
Az eladásra kínált dohánytermék  (a saját gyűjteményben felesleges vagy duplán szereplő), régi,   GYŰJTŐI darab,
EMBERI FOGYASZTÁSRA ALKALMATLAN !!!
Ezt KIZÁRÓLAG más gyűjtőknek kínálom eladásra !!!
Reklámozási szabályokat nem kívánok  megsérteni, miután egy évtizedekkel ezelőtt megszűnt, tehát jelenleg kereskedelmi forgalomban nem kapható terméket kínálok más gyűjtőnek !!!
Postázás előtt a vásárlótól nyilatkozatot kérek, hogy gyűjtői szándékkal kívánja megvásárolni, és tudomásul veszi, hogy a termék emberi használatra alkalmatlan!
A fényképeken látható termék kerül értékesítésre, a felvételeken látható
állapotban, minőségben!
Használt állapotú!
Ha az állapottal, minőséggel, szállítási költséggel kapcsolatban bármilyen kérdése van, szívesen válaszolok rá a vásárlás előtt!
Szállítási mód:
- postai úton,
-személyes átvétel az eladó lakóhelyén, munkaidőben lehetséges,
- utánvétellel nem szállítok!
- postai úton, ajánlott levél vagy csomag formájában, amelynek díja a mindenkor érvényes postai díjszabás szerint, ez megtekinthető a Magyar Posta Zrt honlapján!
A szállítási díjat a termék és csomagolás együttes súlya, valamint költsége határozza meg!
A postai szolgáltatásért felelősséget nem vállalok, javaslom, hogy vegye igénybe a postai szolgáltatásra az értéknyilvánítást! Ha nem kér értéknyílvánítást a postai szolgáltatásra, akkor a postázás a vásárló felelősségére történik!  A postai értéknyilvánítás díja a vásárlót terheli!
Postai szolgáltatás nem teljesülése esetén / nem érkezik meg a feladott levél/, csak akkor ügyintézek a postánál, ha a vásárló postai értéknyílvánítást kért!
Csak akkor vásároljon, ha a vételárat 8 napon belül ki tudja fizetni! Amennyiben a vételár kifizetése nem történik meg a megadott határidőre, a terméket újra indítom a Vatera piacterén, és NEGATÍV minősítést adok!
Csak akkor vásároljon, ha elfogadja a fenti  feltételeket!
Köszönöm a megértését!

Jelenlegi ára: 1 160 Ft
Az aukció vége: 2020-07-31 13:46 .