2020. augusztus 27., csütörtök

Caterpillar CAT B35 Dual Sim Black EU - Jelenlegi ára: 33 950 Ft

Caterpillar CAT B35 Dual
 
 
 
CATERPILLAR B35 DUAL SIM
Képernyő: 2. 4 "
Snapdragon 205 (2 mag, 1, 13 GHz)
Belső memória: 4 GB
RAM memória: 512 MB
Rendszer: Kai OS
Kamera: 2. 0 Mpix - hátsó
Akkumulátor: 2300 mAh lítium-ion
 
 
CAT B35
 
 
Szükség van-e abszolút megbízhatóságra és ellenállásra a telefon legnehezebb használati feltételei között?  Ilyen konfiguráció esetén a CAT B35 az Ön számára létrehozott eszköz. Megerősített háza készen áll arra, hogy szembenézzen a kihívásokkal.  A CAT B35 számos, az okostelefonok ismert funkcióval rendelkezik.  A Google-asszisztens, a keresőmotor, a térképek és a közösségi médiaalkalmazás is rendelkezése áll.
 
 
 
 
ellenálló
 
 
A CAT B35-öt rendkívül robusztus konstrukció jellemzi, amely törékeny alkatrészeket véd.  A telefonház úgy lett kialakítva, hogy megfeleljen a legnehezebb munkakörülményeknek.  Ennek eredményeképpen egy olyan készüléket kaptunk, amely teljesen ellenáll a víznek és a pornak, amit az IP68 tanúsítvány is megerősít.  Ezenkívül a tartós polimerekből készült burkolat ellenáll a karcolásoknak, így a telefon hosszabb ideig újszerű maradhat.
 
 
 
 
KOMMUNIKÁCIÓ
 
 
A Cat B35 4G LTE csatlakozást támogat, hogy Ön mindenki számára elérhető legyen.  Ennek eredményeként élvezheti a hívások kristálytiszta minőségét és az ultra gyors internet-hozzáférést is.  Ráadásul a telefon lehetővé teszi saját Wi-Fi hotspot használatát, hogy megosszthassa internetkapcsolatát barátaival.
 
 
 
 
ERŐS ÉS PRAKTIKUS
 
 
A CAT B35 klasszikus kialakítású, azaz fizikai gombokkal rendelkezik, amelyek kesztyűvel, vagy akár nedves kézzel is működtethetőek.  Az intuitív menü megkönnyíti a használatát.   A CAT B35 további előnye, hogy egy nagy kapacitású 2300 mAh akkumulátorral van felszerlve, melynek köszönhetően egész nap bírni fogja a kihívást.
 
 

Jelenlegi ára: 33 950 Ft
Az aukció vége: 2020-08-27 17:41 .