2020. október 28., szerda

ROAMER Sapphire Swiss Made, White Ceramic! - Jelenlegi ára: 89 900 Ft

ROAMER Nöi Karóra Swiss Made White Sapphire Ceramic/Steel
Originál exkluzív Swiss Made Roamer Nöi karóra!
Itt és most, csak 89. 900. - Ft-tól! (Lista ára: 134. 200. -Ft)
Széria: Pure White Ceramic, AEU980 4122PE
Sapphire Crystal karcmentes üveggel, analóg eredeti Roamer Quarz szerkezettel.
A Roamer 50 méter vízálló. Számlapja fehér gyöngyházberakásos, a mutatók és az indexek gyémántcsiszoltak. A Roamer Logo 3D, szintén gyémántcsiszolt felületü. Az egész óra megjelenése egyszerüen pazar, gyönyörüen kidolgozott! A Chopard "Happy Sport"-ra emlékeztet, de egyéni Roamer stílusban és nagyon pazar megjelenéssel.
A Roamer szíja fehér szilikon-kaucsuk, igényes svájci szilikon-kaucsuk, természetesen "gumiszag" nélkül.  A szíj pontos méretre való igazításához kérem, rendelkezzen tapasztalattal, vagy csak exkluzív márkákkal foglalkozó óraszalont keressen fel, mivel azok a kaucsuk szíjakat egy pontos méretre igazítják!
Az óra biztonsági Roamer pillangós csatszíjjal van ellátva, mely szintén rozsdamentes nemesfémböl készült, ami nagyon komfortos és egyben biztonságos, mivel nem tud az óra leesni a csuklóról a le és felhelyezésnél. A pillangó csatszíjnak köszönhetöen az óra súlya is teljesen egyenletesen oszlik el a csuklón nagyobb feltünöbb órák esetén is, ezáltal maximális komfortot biztosítva a viselöjének, a pazar megjelenés mellett.
A kaucsuk szíj mérete: 21mm.
Az óra tokátméröje: 42mm.
Az igényes kidolgozású Roamer tokház rozsdamentes acélból készült, melynek lünettája fekete karcolhatatlan fehér kerámiából van, így a zafírüveges kombinációval mindig esztétikus és szép marad a karóra.
A fent megadott adatok hitelességét a gyártó müszaki leírása alapján garantálom. A Roamer teljesen új állapotban kerül itt licit alá, eredeti gyári fóliázással, originál svájci Roamer dobozával ás papírjával együtt. A terméket kipróbált állapotban, csak biztosítottan postázom. A teljesen új állapotú termékre 2 év garanciát adok. (kivétel vízkár, illetve külsö, eröbehatás vagy rongálás miatt karcolt vagy deformált tokház miatti károsodások, illetve az ebböl adódóan törött üveg, vagy tönkrement szerkezet)  
A fuvardíj (értékbiztosított postai expressz-küldemény)  költségét átvállalom! Minden licitáló, vagy azonnali vásárló elfogadja ezeket a feltételeket! Felkérem, csak ezek figyelembevételével licitáljon vagy vásároljon!
A licithez sok sikert kíván:
Oratorony

Jelenlegi ára: 89 900 Ft
Az aukció vége: 2020-10-28 13:43 .