2021. március 24., szerda

Új! Smashbox - Crystalized Shimmer Drops - Folyékony highlighter 10ml - Jelenlegi ára: 6 500 Ft

Bontatlan, originál csomagolásban.
Származás: magyarországi Douglas parfüméria.
Eredeti ára: 9. 600Ft
https: //www. douglasshop. hu/p/smashbox-crystalized-shimmer-drops-069849? fs=1299778343
Folyékony highlighter kristályszemcsékkel. Gyorsan szárad, tartós. Használható az arccsonton és a szájon is.
Használat előtt jól rázd fel, majd oszlass el egy cseppnyit az arccsonton vagy a szádon.
Kérem, csak akkor licitáljon, ha elfogadja az alábbi feltételeket!
Minden meghirdetett termékem a kategóriájának megfelelő állapotú. Új, címkés vagy az újjal garantáltan egyenértékű állapot esetén szívesebben használok katalógusképeket (nem bontom meg a csomagolást), de kérésre megteszem.  
Használt cikkek esetében mindig készül kép magáról az áruról is. Törekszem arra, hogy minden sérülést kiemeljek a képeken és a leírásban, de a legjobb szándék ellenére is elkerülheti a figyelmemet egy-egy kisebb hiba.
Magánszemélyként hirdetem a feleslegessé vált, soha nem hordott, kinőtt, megunt... holmikat, így mindenből kizárólag a meghirdetett mennyiség, szín, méret áll rendelkezésemre.
Általában az összeg beérkezése után hetente egyszer (péntek/szombat/hétfő) postázok, de magánszemélyként, lehet olyan elfoglaltságom, ami miatt ez elhúzódik (szabadság, betegség, túlóra... ). Amennyiben a leütött terméknek adott határidőre meg kell érkeznie, kérem, még a leütés előtt jelezze.
Csomagolási költséget nem számítok fel, a csomagolás értéke 50-1200Ft között változik. Mindent igyekszem a lehetőségekhez és a termék tulajdonságaihoz igazodva gondosan csomagolni (talpas vagy buborékos boríték, doboz... ), mindezek ellenére a postázás során sérülhet a csomag. Erre sajnos nincs kihatásom. Amennyiben a termék szállítás közben megsérül, azt a Posta felé igazolni kell és Vaterafutár-os csomagok esetén az áru értékét megtérítik. Ez azonban szigorú bizonyítási eljáráshoz kötött (fényképek, tanúk... ).


Jelenlegi ára: 6 500 Ft
Az aukció vége: 2021-03-24 22:39 .