2021. augusztus 29., vasárnap

Trodat 4953 bélyegző, kirakós, féláron - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Tisztelt Érdeklődő!
 
Kihasználatlanság miatt vált eladóvá a képeken látható Trodat márkájú, typo printy 4953 típusú bélyegzőm, a hozzá tartozó betűkészletekkel, csipesszel. A termék nem új, de alig használt.
A bélyegző egyedi szövegekkel feliratozható a mellékelt betűkészletek segítségével, így megspórolható a más szövegű gumi (nem olcsó) cseréje.
A bélyegző nagyon tartós anyagból készült, a márkanév kötelez. Jelenleg fekete tintapárna van benne. de ez természetesen cserélhető.
A bélyegző itt már 5 soros (a 4911-es kistestvér csak 3 soros volt), így hosszabb szövegrészekkel is megbirkózik.
A képen látható, hogy adott betűkészlet mellett hány karakter rakható ki soronként (21 ill. 26 ennél a 6 cm hasznos szélességű bélyegzőnél. )
 
 
Vásárlás előtt:
A terméket ábrázoló képek valódiak, ténylegesen az adott termékről készítettem azokat (nem csak szemléltetésként szerepelnek itt).   Kérem, csak akkor vásároljon, ha a képek és a leírtak alapján is meggyőződött arról, hogy a termék megfelel az elvárásainak, és a szállítási/fizetési módok is elfogadhatóak. Ha a termékleírásban szereplő adatok nem kielégítőek és kérdése van, szívesen válaszolok.
 
Köszönöm érdeklődését!
 
 
A termék átvétele:
Személyes átvétel: előzetes egyeztetés után, kizárólag Budapesten, a XI. kerületben, a BAH csomópont közelében. Fizetés az átvételkor, készpénzben.
Csomagterminálba (FoxPost - Vatera), vagy MPL Postapontra történő kézbesítés esetén a szállítási díj a vevőt terheli, melyet a megrendelést követő 3 napon belül, a vételár összegével növelten kell a később megadandó számlaszámra átutalni. Az összeg beérkezését követő munkanapon a terméket feladom.

Jelenlegi ára: 6 000 Ft
Az aukció vége: 2021-08-30 02:44 .