2022. május 9., hétfő

Péter Jánosné: Házi tartósítás - Jelenlegi ára: 500 Ft


Az ? okosan gazdálkodó háziasszony tavasztól őszig – a zöldségek és gyümölcsök érésének idején – már gondol arra, hogy milyen nagyszerű, ha télen leemelhetünk a kamra polcáról egy-egy üveg lekvárt sütemények készítéséhez, dzsemet a reggelihez, zöldségfélét a levesbe vagy köretnek, befőttet, savanyúságot a főételek mellé.
Aki már egyszer megismerte a nyár ízeit idéző, házilag tartósított finomságokat, az tudja, hogy megéri az időt és fáradságot azok elkészítése.
Könyvünk a házi tartósítás minden válfaját – lekvárok és dzsemek, kompótok és befőttek, szörpök és ivólevek, befőzéssel eltett zöldségfélék, savanyúságok, fagyasztott, szárított és aszalt zöldségek és gyümölcsök – felöleli, illetve a hagyományos befőzési módszerek mellett magábafoglalja a modern konyhatechnikai eszközök – gyümölcscentrifuga, mikrohullámú sütő stb. – adta lehetőségeket is.
Az itt közreadott receptek, ötletek és tanácsok segítséget nyújtanak a háziasszonyoknak abban, hogy a téli napokon is változatos és egészséges ételek kerüljenek az asztalra.
a képeken látható állapotban

Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2022-05-10 04:03 .