2017. január 28., szombat

City girls nesszer tartó vagy tolltartó! - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

City girls nesszer tartó vagy tolltartó!
Nálam a szekrény mélyén állt az eredeti zacskójában, néha meglepődök, hogy mit rejt a szekrényem, amikről rég megfeledkeztem és ha most nem, akkor később raknám fel....
Inkább nesszer tartónak vettem.
Bedobós tolltartónak is használható.
Anyaga: Finom vellur, szin: lila.
A belső részen középen van egy elválasztó ami zip-záras, ide kisebb dolgok beleférnek, az elválsztó pedig ötletesnek tartom.
Ha nesszernek veszed tipp: a  elválasztóba dobhatod a kisebb szemceruzáidat, hegyezőt, a elválasztó 1 felébe a szemfestéket, másik felébe a száj festékeket.
Ha tolltartó tipp: az elválasztóba a radir, hegyező az elválasztó 1 felébe ceruzák, 2 felébe a tollak vagy egyik felébe a szines cerkák mésik felébe az irásra szánt eszközök.
Mérete: 24*11*6cm
Nézz körül az albumomban, mert töltöttem még fel ruhákat, kiegészitőket, amiket találtam itthon és soha nem használtunk, viszont nem akarom már, hogy a helyet foglalják, hátha te meg pont ezt keresed!
Postázás előre utalással történik!
Most a foxpost-Webox-MPL csomagpontot tartom jónak! A posta szabályzása megváltozott ha igy szeretnéd kérni még is akkor ved figyelemben, hogy lehet, hogy csak csomagként engedik feladni. Akkor viszont már a DPD-ajánlom. : )


Jelenlegi ára: 1 200 Ft
Az aukció vége: 2017-02-17 22:29 .