2017. január 24., kedd

ERSA 2000A Digitális profi forrasztó állomás - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

A képen látható heggyel és állapotban. Tökéletesen müködik.
https: //www. conrad. hu/hu/forrasztoallomas-digital-2000-a-micro-tool-812065. html? pid=812065
"Az intelligens, mikroprocesszor vezérlésű, a MIL-SPEC/ESA szerint antisztatikus kivitelű forrasztóállomás rugalmasságával és multifunkciós kialakításával lenyűgözi az embert.  
Multifunkciós , mert teljesen automatikusan felismeri a forrasztószerszámokat, és a szabályozást hozzáigazítja a Tech Tool, Micro Tool, Power Tool, X Tool eszközökhöz, valamint a Chip Tool kiforrasztó csipeszhez. A pákahegyek, ill. a kiforrasztó betétek mindig nagyohmosan vannak a potenciálkiegyenlítő hüvelyhez kötve.  
Funkcionalitás : az előírt érték beállítható, kiválasztható a hőmérséklet egysége (° C/° F), a készenléti idő 0 - 60 perc között beállítható, offset és kalibrálási funkció, valamint az összes beállítási lehetőség jelszóval levédhető. Az "energia funkcióval" az állomás felfűtési és utánfűtési folyamata a mindenkori alkalmazáshoz igazítható. Kényelmet nyújt a mindenkori forrasztószerszámhoz szabadon konfigurálható 4 program ­ pákaváltáskor a program automatikusan vált. A hőmérsékletszabályozás digitális PID algoritmussal történik, ami nagyon pontos és gyors hőmérsékletszabályozásra van optimalizálva. "

Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2017-02-14 11:40 .