2019. január 28., hétfő

GÜDE Easy MIG Porbéléses Védőgáz Nélküli Hegesztő Akár 1ft! Nincs minimálár KIÁRUSÍTÁS! Porbeles CO - Jelenlegi ára: 1 F

Eladó Güde porbéléses hegesztő
Típus: EASY MIG 125/A
A trafója működik rendben, viszont az előtoló motorja nem megy, sajnos hibás. Az 5. képen látható, hogy bekapcsolás után az előlapon mi világít. Nem nálam romlott el, nem én használtam. Fényképezés céljából levettem az oldalburkolatát, ahogy látható komplett. Ezen túl szét nem szedtem, szervizbe sem vittem, a hibáját nem tudom pontosan, ezért garanciát nem vállalok. Az egyik oldalburkolat nem gyári, színe picit eltér a többitől, ezt leszámítva gyári közeli, szép állapotú, a képek magukért beszélnek. KOMPLETT:  Munka- és testkábellel, valamint egy majdnem egész tekercs huzallal. Megjavításra vagy alkatrésznek ajánlom.
"Porbeles CO hegesztő" : nem kell hozzá CO2 gázpalack, reduktor, a huzal porbéléses, ez helyettesíti a védőgázt. Alkalmas lemezmunkákhoz, pl. autó kasztnizáshoz, ház körüli munkákhoz. Kis súlyú, mobil, ügyes gép.
Hálózati feszültség: 230 V
Hegesztési áramerősség: 35 és 95 Amper
Huzal erősség: 0, 9 mm
Fokozatmentes előtolás-szabályozás
Javasolt anyagvastagság: 1. 5 - 5 mm
Munka- és testkábellel, valamint majdnem egy egész tekercs huzallal adom, ahogyan a képeken látható, más nincs hozzá. A képek az eladó termékről készültek, retusálás nélkül.
Minimálár nincs, a legmagasabb licit nyer a végén. Lejárati idő előtt zárására valamint licit törlésre nincs lehetőség. A termék állapotára való tekintettel garancia, visszavét nincs. Kérem, hogy ezek tudatában licitáljon.
A házhozszállítás Vaterafutárral történhet, emellett PostaPontra valamint Foxpost csomagautomatába is kérheti a csomagot. 25 ezer forint feletti összértékű vásárlás esetén ingyenes szállítást biztosítok!
Nézze meg a többi hirdetésemet is, 1 Ft-ról, minimálár nélkül!
EZEN a linken feliratkozhat, hogy időben értesüljön, amikor új terméket töltök fel, ugyanígy 1 Ft-ról!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2019-02-10 20:00 .