2019. január 27., vasárnap

Makita DMR200 bluetooth hangszóró - Jelenlegi ára: 34 700 Ft

Hallgassa kedvenc zenéjét, bárhol, bármikor! – Makita DMR200 bluetooth hangszóró
Szívesen kihangosítaná azt a zenét, amit korábban a telefonájáról fülhallgatóval hallgatott?
A Makita DMR200 egy 2 utas hangszóró, ami bluetooth-os kapcsolattal kommunikál az adott bluetooth-os mobiltelefonnal. Kiváló hangzásával igazi élményt nyújt annak, aki, ezen keresztül hallgatja kedvenc előadóit és annak zenéit.
Minőség és vevőszolgálat mindenek felett
Robosztus megjelenése azt mutatja, hogy egy masszív, minőségi anyagok felhasználásával készült hangszóróról van szó.
A csúszásmentes gumi lábak, és a lekerekített gumírozott sarkak, a termék védelmét szolgálják. Továbbá a Makita, nem hagy magadra a hangszóró vásárlását követően sem. Ugyanis a megvásárolt eszközre, 2 év garanciát is vállal, magyarországi 24 órás szervízzel, ha szükség lenne rá.
Ellenáll a mostoha környezeti körülményeknek és védi az Ön telefonját is
A hangszóró por és esőálló. Továbbá a fejlesztő mérnökök nem csak magára az eszköz védelmére, hanem annak használójára, és így annak telefonjára is gondoltak. Ugyanis, a bluetooth kapcsolattal kommunikáló mobiltelefonok védelmére is szükség van, éppen ezért, a hangszóró aljába beépítettek egy tároló egységet, ahol Ön biztonságban el tudja helyezni a telefontját, így védve azt a portól és a víztől. Sőt még arra is figyeltek, hogy a benne lévő telefon ne csúszkáljon, ha a hangszórót az egyik helyről a másikra át kellene helyezni. Éppen ezért, ennek a tároló rekesznek az alja, csúszás mentes anyaggal van bevonva, amit a fentebb leírt problémát kiküszöböli.
Energiaforrás
Az bluetooth hangszóró működtetéséhez áram is szükséges. Erre két lehetőség is van.
Az egyik, hogy ha a hangszóró a 230 V-os hálózati áramot használja. A másik, - amennyiben nincs lehetőség hálózati áram használatára -, hogy egy Makita akkumulátort kapcsol a hangszóra.
Tartozékok:
Bluetooth hangszóró
230V-os hálózati kábel 
1 db 1, 5 Ah akkumulátor
1 db töltő
Szett ár: 34. 700 Ft


Jelenlegi ára: 34 700 Ft
Az aukció vége: 2019-01-29 13:52 .