2019. szeptember 30., hétfő

OLYMPUS Stylus Tough TG-870 strapabíró kaland/búvár fényképezőgép, komplett, új, - Jelenlegi ára: 55 500 Ft


Olympus Stylus Tough TG-870 tipusú kaland/búvár fényképezőgép-kamera, vízálló, fagytűrő, por és ütésálló strapabíró kivitelben, eredeti dobozában és felszereltségével; újszerű, sérülés, karc, kopásmentes patika állapotban, a meditálgatások közepette éppen lejárt a garanciája, de azóta is áll a dobozában, várva új tulajdonosát; magyar nyelvű menüvel, kezelési útmutatóval, stb!
A kijelzőjét a vásárlás óta fólia védi!
Józan, s reális ajánlatokra fogékony vagyok!
Csak nehogy az Adria partján vágjon beléd a kései felismerés, hogy a napon szétolvadt, vízbe esett, elázott, felrúgott, megtaposott, stb. drága tükörreflexes helyett - vagy mellé - inkább ezt kellett volna talán megvenni!
Itt a szezon vége; várakozni kár - alkalmi vétel - eddig is csak csak a garanciális ideje telt le feleslegesen!
Az Olympus Tough fényképezőgép nélkülözhetetlen a túrázni szeretők körében! Osztályelső ultraszéles látószögű 21 mm-es, 5x optikai zoomra képes lencséjével kiváló tájképek és csoportképek készítésére is alkalmas. Magas felbontású 180 fokban dönhető LCD kijelzőjével, személyre szabható első gombjaival, full HD 1080/60p sportkamera módjával, beépített wifi-vel, új generációs GPS-el, vízállóságával, bármikor, bármilyen környezetben készen áll lenyűgöző felvételek készítésére!
A készülék a képek tanúsága szerint is, makulátlan új állapotú, gyakorlatilag használatban nem állt, vizet nem látott, hideget nem tapasztalt, sérülést, leejtést nem szenvedett; tartalék kameraként a dobozában pihent, exposzáma kb. max. 100 db. alatt lehet, pár panoráma kép, és szelfi készült vele, meg esetenként az üzemkészség állapota lett ellenőrizve.
Mintha a polcról most vették volna le, garantáltan semmiféle használati nyomot nem visel! Minden funkciójában kifogástalanul üzemel!
A részletező, hosszadalmas technikai ismertetését mellőzném, hiszen akit érdekel a világhálón számtalan leírást és tesztet talál e készülékről magyar nyelven is; roppant nagy tudású, kifejezetten strapabíró készülék!
Tengerparti nyaralást, raftingolást, hegymászást kedvelőknek kifejezetten ajánlott!
Szélsőséges időjárási körülmények között is kiválóan helytáll!
Ezernyi funkcionális kiegészítő felszerelés található hozzá; kültéri munkákra is strapagép, nem kell félteni, csak patinásodik,   még a szerelőláda kiképzést is elszenvedi!
Nálam feleslegessé vált, a másik két hasonló készülékem mellett!
Jelenleg is forgalmazás alatt álló tipus, mostani beszerzési ára 88 - 99eFt, üzletektől függően. A beszerzéskori felszereltséggel, és állapotában kínálom, gondolom igen kedvező áron!
Tekintve, hogy a fotóaparát igencsak bizalmi termék, természetesen - a szállítással kapcsolatos vis maior esetét leszámítva - állapotára, kivitelére, és működőképességére garanciát vállalok!

Jelenlegi ára: 55 500 Ft
Az aukció vége: 2019-10-06 07:46 .