2019. november 27., szerda

cm -es PLÜSS BOHÓC AKÁR 1 FT NMÁ 500 FT ALATT NINCSEN POSTA !! A/G - Jelenlegi ára: 1 Ft

Saját családom és családtagjaim álltal használt termékeket árulom! A vaterázás számomra hobby nem vagyok már kereskedő.
A babák és játékok gyüjteményem részeit képezik amiből időnként eladok vagy veszek hozzá!
MAGÁNSZEMÉLYKÉNT árulom álltalam , ill gyermekeim , barátaim által használt és megunt dolgait.
Minden termék használt , használat előtt tisztítani kell-használat jelei apróbb kopások használati karcok előfordulhatnak.
Minden kép az adott termékről készült, a képek kinagyíthatók figyelmesen nézzd meg .
FIGYELEM!! 500 FT ALATTI TERMÉKÁR ALATT  NINCSEN POSTÁZÁS , CSAKIS SZEMÉLYES ÁTVÉTEL GÖDÖLLŐN! AZ 500 FT TÖBB TERMÉKBŐL IS ÁLLHAT ! DE 1 DB 1 FT -ÉRT ELNYERT TERMÉKET NEM POSTÁZOK!!! AKINEM NEM FELEL MEG NE LICITÁLJON KÉREM!!!!
HA webox, foxpost, MPL automatába kéred , vagy postapontra , ill postámaradó , vagy postacsomag  és az értesítés ellenére nem mész érte -és visszaküldik emiatt én a csomagot nem tudom visszavenni"címzett nem kereste"jogcímen-ill emiatt kártérítésre jogos igényt nem formálhatsz.
AJÁNLOTT LEVÉLKÉNT NEM SZÁLLÍTOK ! AMENNYIBEN  10 NAPON BELÜL NEM FIZETSZ ELÁLLOK AZ ELADÁSTÓL -NEGATÍV ÉRTÉKELÉS MELLETT!
Amennyiben licitálsz, vagy fix áron vásárolsz elfogadod a szállítási és fizetési feltételeket.
MINDEN FOTÓ A TERMÉKRŐL KÉSZÜLT--KI LEHET NAGYÍTANI --1 FT-OS TERMÉKEKNÉL VISSZAVÉTEL NINCSEN----A TERMÉKEKEK NEM ELSŐ OSZTÁLYÚAK -MOSNI MINDET KELL-FOLT ELŐFORDUL -----GYÜJTÖGETNI LEHET DE 10 NAPONTA AZ ADDIG ELNYERT TERMÉK ÁRÁT UTALNI KELL!
500 FT ALATT NEM POZTÁZOK!! A TERMÉKEK ÁLLAPOTÁT A KÉPEK TÜKRÖZIK --NEM ELSŐ OSZTÁLY -MOSNI ESETLEG VARRNI KELL! VAN AMI BOLYHOS VAN AMI KOSZOS FOLTOS -VISSZAVÉTEL NINCSEN !
. SENKIVEL NEM LICITÁLTATOK , SE HAVEROKKAL, SEM SENKI MÁSSAL---VALÓBAN ODAADOM AKÁR 1 FT -ÉRT IS ! LICITET NEM TÖRLÖK -AUKCIÓT NEM ZÁROK LE ELŐBB!   AUKCIÓS ÁRUKNÁL UTÁNVÉT CSAKIS 1000 FT FÖLÖTT!
A BOHÓC  TESTE KEMÉNY MŰANYAG BEVONVA SZÖVETTEL -EREDETILEG ZENÉLT DE NINCSEN MEG HOZZÁ A FELHÚZÓ!!!!! !!!!! !!!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2019-12-18 10:51 .