2019. november 25., hétfő

Körmös csiszológép adapterrel, ezüst színű, proxxon alapú - Jelenlegi ára: 25 790 Ft

Körmös csiszológép adapterrel, ezüst színű, proxxon alapú
Az igazi klasszikus öszvér csiszológép a Proxxon. A megbízhatósága köztudott. A rövidített, átalakított színes változatú körmös csiszológép ergonómiai előnyökkel, nagy teljesítményű adapterrel együtt.  Csiszológép leírás, tartozékok:     * Proxxon csiszológép:     * 15 cm hosszú, 12 V-s, max. 40 W-s,     * 20000 ford. /min. fordulatszámú csiszológép,     * 1 - 3, 2 mm átmérőig cserélhető tokmánybelsőkkel.     * Már több színben is kapható.     * A fordulatszám az adapteren állítható.     * Az adapter a géphez tartozék. Figyelem a csomagolás és az adapter változott, a kiváló minőség nem!
Csiszológép választási tanácsadó tippek:
Kezdő műkörmösnek (még a tapasztaltnak is) komoly feladat az új csiszológép vásárlás.
Megfizethető, megbízható, bevált,  kényelmes vele a munka, műkörömre, gél lakkra, pedikűrre.
De mi alapján válasszuk ezt ki, hiszen minden cég csak tökéletes gépeket hirdet.
Az első négy legfontosabb szempont:
Súly és rezgés:
A kézi egység legyen minél könnyebb és lehetőleg rezgés mentes.  
Egész napos munka (3-5 vendég) során egy nehéz kézi egység fárasztó lehet a kéznek, csuklónak. Gyakori, hogy a gépeknek apró rezgése van, amitől hosszú távon (1-3 év, napi 5-6 vendéggel) ettől is kialakulhat pl. ínhüvely-gyulladás. Ezért a vásárlás során kérd az eladó tanácsát, teszteld működés közben.  Új seprű jól seper, az új gépek terhelés nélkül nem mutatják meg a gyenge pontjaikat, A használtak lehetnek extra gépek is már nem tudják biztosítani a legjobb formájukat. De van idő tapasztalatot szerezni, mert napi 3-5 vendégre kicsit várni kell egy darabig.
 
Teljesítmény és fordulatszám:
25 000 - 35 000-es fordulatszám az ideális teljesítménye egy profi készüléknek. A körmösök tapasztalat szerin ezen fordulatok felével dolgoznak (12500-15000), mert vigyáznak a vendégre ne égesse kezüket a csiszolás, ne kapjon bele a körömágyukba az esetleges megcsúszott fej. A magas, 30000 fordulatszám  a száraz manikűrhöz elengedhetetlen, a hatékony, finom munkához.
 
Szabályozható fordulatszám:  
Előfordul hogy az alapanyag (porcelán, zselé, géllakk, fusion-poly gél ), illetve munkafolyamatonként
(műköröm eltávolítás, egybe reszelés, száraz manikűr) is más-más fordulatszámra van szükség, ezért célszerű, ha ezt tudjuk állítani a csiszológépen vagy a tápegységen.
 
Hasznos tulajdonságok 
- Tartozék lábpedál, ha tudunk vele dolgozni, akkor nem kell mindig kézzel ki-be kapcsolni szabályozni a gépet.
- Változtatható forgásirány, a bal kezes műkörmösöknek nagy segítség (figyelem 2 irányban működő csiszoló fej kell hozzá) illetve, ha a saját körmünket csiszoljuk.
 
Garancia 
Ha végre megtaláltuk a számunkra ideális csiszológépet, vásárlás előtt még egy nagyon fontos dologra érdemes odafigyelni. Műszaki cikket vásárolunk, nem kevés pénzért, hosszú távra. A gondos minőség választás ellenére is sajnos bármikor adódhat váratlan probléma, bármikor elromolhat a munkaeszközünk. Nem érdemes néhány ezer forint megspórolása érdekében bizonytalan helyről vásárolni. Olyan helyen kell meg venni a készüléket, ahol a törvényben előírt garanciát a későbbiekben érvényesíteni tudjuk, illetve, ha már lejárt a garanciánk, akkor is tudnak segíteni a szervizelésben és nem kell minden apró hiba esetén új gépet beszerezni.
FIGYELEM tapasztalat, hogy az átlag javítási idő 10-21 nap. Sajnos nem mindenhol tudnak és nem végtelen számban mindenkinek, cseregépet adni a javítás idejére ezért, ha nincs cseregéped nagy gondba kerülhetsz épp akkor, amikor kezd beindulni a vállalkozásod vagy ha jön a karácsonyi roham
 
+1 tipp Karbantartás
A megfelelő minőségű és teljesítményű szuper csiszológépünket is karban kell tartani,
Nagyon fontos a rendszeres gép tisztítás, mert ezek a gépek hihetetlen nagy porterhelésnek vannak kitéve. A napi tisztítás nagyon egyszerű dolog, nem kell hozzá szétszedni a készüléket, egyszerűen csak sűrített levegő spray-vel  minden nap a munkánk végeztével alaposan átfújatni az összes szellőző nyíláson keresztül, hogy a bejutott porszemcséket eltávolítsuk, fél évente kérjünk szerviz alapos tisztítását is. Ha ezeket betartjuk, remélhetőleg hosszú éveken át élvezhetjük a csiszológépünk segítségét, üzembiztonságát a munkánk során.


Jelenlegi ára: 25 790 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .