2020. november 28., szombat

Csak szex és más semmi eredeti dvd Csányi Sándor - Jelenlegi ára: 650 Ft

Eredeti , nem másolt , szép állapotú dvd magángyűjteményből .
Csak szex és más semmi
Magyar 5. 1 hang
(Csányi Sándor)
Csak szex és más semmi
(2005)
Amikor Dóra, a harminchárom éves színházi dramaturg egy nap rádöbben, hogy vőlegényének felesége és gyereke van, végképp elege lesz a férfiakból. Elhatározza, hogy egyedül vállal gyereket, ezért nekilát potenciális donorokat keresni. Legjobb barátnője, a szintén állandó pasiproblémákkal küzdő Zsófi, a gyönyörű színésznő tanácsára hirdetést ad fel "Szexistennő negatív AIDS teszttel rendelkező szexpartnert keres Csak szex és más semmi jeligére" szöveggel. A terv egyszerű: Dóra kiválasztja a megfelelő férfit, eltölt vele egy éjszakát, nem találkoznak többé, és minden megy a maga útján... A felhozatal azonban lehangoló és Dóra belátja, hogy szexhirdetés útján alkalmi partnert keresni talán nem a legjobb megoldás. A színházi társulathoz egy sármos színész érkezik Tamás személyében. Tamással csak három baj van: 1. szívből utálja a Dóra által színpadra adaptált szöveget (Veszedelmes viszonyok) 2. drámai színészhez méltatlan módon anyaszült meztelenül pózol egy hirdetésen, 3. minden más. Azonban szemmel láthatóan bejön neki a mufurc Dóra, aki viszonzásul ott osztja az "ország legjobb férfis*ggének" tulajdonosát, ahol csak tudja. A próbák előre haladtával nem csak a pasik, de a problémák is sokasodni kezdenek Dóra körül. Felbukkan Tamás egyik legjobb barátja, Péter, a színházi produkció komponistája, aki tehetséges, sikeres, vonzó, figyelmes, ráadásul agglegény - és talán pont ettől problémás. Sokáig egy gyönyörű török fiú, Ali vezeti a donorversenyt, de a célegyenesben ő is megtorpan. Ahogy közeledik a premier, úgy nő a káosz is Dóra lelkében, hogy a sikeres bemutatóval még jobban összekuszálódjon minden. Ki lesz a befutó? Péter? Ali? Tamás? Vagy valaki más?
Személyes átvétel kizárólag a lakcímemen, Gyálon, előre egyeztetett időpontban, hétköznap 18. 00 után, hétvégén pedig 15. 00 után, ettől eltérni NEM áll módomban !
Kizárólag ajánlottan postázok!
Utánvéttel nem küldök semmit és minden esetben a banki jóváírást követően postázok hetente kétszer, bemásolt banki igazolást nem fogadok el!
A postázás hétfő és szerdai napon történik.
Ez úgy néz ki, hogy a hétfő-kedd banki zárásig beérkező utalásokat kedden este csomagolom és szerdán adom fel, a szerda-csütörtök-pénteki utalásokat pedig a hétvégén csomagolom és hétfőn adom fel.
Minden beérkezett utalást értékeléssel jelzem, ezért külön emailt nem tudok írni, de az értékelés szövegében minden fontos információ megtalálható!
A postaköltség mindig az aktuális postai díjak szerint történik, ez megtalálható a szállítási opciók fül alatt.
Természetesen több termék együttes vásárlása esetén a postaköltség változhat, erről kérem egyeztessünk a félreértések elkerülése miatt még a licitálás előtt!
Minden jogdíjas termékem eredeti és minden általam eladott áruról nyugtát, számlát adok!
Remélem, hogy mindennel elégedett leszel (lesz) és legközelebb is kötünk sikeres üzletet !
Üdvözlettel :
vaterabolt


Jelenlegi ára: 650 Ft
Az aukció vége: 2020-11-29 06:59 .