2021. február 26., péntek

Antik, három ágú, réz Empire csillár nagyon hosszú 2,2 méteres láncon (rövidebbre vehető) - Jelenlegi ára: 54 900 Ft

Antik, három ágú, réz, csiszolt üveges Empire csillár nagyon hosszú 2, 2 méteres láncon (nyilván rövidebbre vehető) jó, működőképes állapotban.
Valamikor újra kábelozták és réz vezetékeket kapott, de minden általunk forgalmazott antik lámpa esetében egy rosszindulatú vevő miatt rákerül az adott számlára, hogy " a lámpa korából adódóan beüzemelés előtt szakember átviszgálására szorúl! Az esetleges zárlatból eredő tűz- és káreseményekért ill. áramütés esetén felelősséget nem vállalunk! "
Méretei: Hossz: 2, 5 méter, átmérő 50 cm
Budapesten és környékén a szállításban tudok segíteni! Nehéz szekrények, íróasztalok, stb. esetében az általam való szállítás csak a konkrét fuvarra vonatkozik, cipelésre és emeletre kínlódásra nem!   Más esetben az MPL törékeny futár 5. 000. - Ft -ért  szállítja el az ország bármely területére! !
Ha valaki szereti az antik dolgokat az bőségesen mazsolázhat a termékeim között!
Felhívnám minden vásárló figyelmét, hogy a rossz tapasztalatokra való tekintettel a termékeimet a megvásárlástól számítva egy héten belül fizesse ki vagy vegye át, mert ellenkező esetben törlöm az adásvételt és újra meghirdetem a terméket negatív értékelés mellett!

Jelenlegi ára: 54 900 Ft
Az aukció vége: 2021-02-26 19:56 .