2021. február 26., péntek

Wera 05057688001 8767/9 IMP DC IMPAKTOR BIT-CHECK - Jelenlegi ára: 18 350 Ft

 8767/9 IMP DC IMPAKTOR BIT-CHECK
9 db TORX? bittel
Rögzítő gyűrűvel és gyűrűmágnessel
Extrém terheléshez
1 db Impaktor tartó rögzítő gyűrűvel és gyűrűmágnessel, a bitek biztonságos megtartásához, 9 db Impaktor bit. Az Impaktor technológia az anyagtulajdonságok lehető legjobb kihasználásával és az optimálisan kialakított geometria segítségével átlag feletti élettartamról gondoskodik extrém követelmények esetén is, különösen alkalmas a kereskedelemben kapható Impakt-/ütvecsavarozókhoz, Tartó gyűrűmágnessel, a hosszú és nehéz csavarok egyszerű tartásához, ideális fej fölött végzett munkákhoz is. A bitek csiszolatlan gyémánt bevonata a megnövelt súrlódási ellenállással csökkenti a csavarból kicsúszás veszélyét. Bit-Check erős, hosszú élettartamú műanyagból. Egyszerűen szállítható az ingzsebben. A bitek egy kézzel kivehetők
Jellemzők:
Gyémánt bevonatú Impaktor bitek és Impaktor bit tartó gyűrűmágnessel.
10 részes
1 db Impaktor tartó rögzítő gyűrűvel és gyűrűmágnessel, a bitek biztonságos megtartásához,
9 db Impaktor bit
Az Impaktor technológia az anyagtulajdonságok lehető legjobb kihasználásával és az optimálisan kialakított geometria segítségével átlag feletti élettartamról gondoskodik extrém követelmények esetén is, különösen alkalmas a kereskedelemben kapható Impakt-/ütvecsavarozókhoz, A bitek csiszolatlan gyémánt bevonata a megnövelt súrlódási ellenállással csökkenti a csavarból kicsúszás veszélyét. Az apró gyémántrészecsék csavarozáskor a csavarba harapnak. Így gyengébb nyomás szükséges, ami a gépi csavarozásnál jelentősen csökkenti az anyagfáradást. A Bit-Check kialakítása gyors rátekintést biztosít a meglévő szerszámra. A nem használt bitek egyszerűen visszadughatók a készletbe, és nem vesznek el.
A meghajtás és méret szerinti rendszerezés a bitek gyors megtalálását segíti. Ez gyosabbá és egyszerűbbé teszi a munkát. A szerszám kivétel az egy kézzel kezelhető nyitó mechanizmussal rendkívül kényelmes. A tolókapcsoló működtetésével a Bit-Check automatikusan kinyílik, a bitek és a tartó könnyen kivehetővé válik.
A dobozhoz használt műanyagok masszívságot és hosszú élettartamot garantálnak.
Az Impaktor technológia az anyagtulajdonságok lehető legjobb kihasználásával és az optimálisan kialakított geometria segítségével átlag feletti élettartamról gondoskodik extrém követelmények esetén is. A gyűrűmágnessel ellátott Impaktor tartó annyiban megfelel az extrém dinamikus követelményeknek, amennyiben szándékosan kerüli a mechanikailag sérülékeny apró alkatrészek használatát. Az elemi szintű bit tartó funkcióra koncentrál és mérsékeli az extrém impulzus csúcsokat a két különböző torziós zóna segítségével. Emellett a hosszú és nehéz csavarokat bombabiztosan tartja. Így a csavar villámgyors és biztonságos behelyezése lehetséges. Ideális fej felett végzett munkához is. Ha bizonyos helyzetekben nincs szükség a mágnesre (pl. fémekkel való munkánál), az kivehető a csavarozó területről és így "kikapcsolható". Főleg kézi csavarozásnál használatosak. A két részes torziós zóna kombinációja az Impaktor tartóban és az Impaktor bitekben lévő torziós zóna ún. tritorziós rendszert képez.
Műszaki adatok:
Anyag: Szerszámacél ? Anyagjellemző: Gyémánt bevonatos, Ötvözött ? Bit forma: D 6. 3 ? Bit különleges jellemzők: Impaktor technológia ? Bit típus: Bit készlet ? Elhajtás: TORX ? Meghajtás: 1/4" (6. 3 mm) ? Méret, hossz: 25 mm ? Méret, magasság: 8 mm ? Méret, szélesség: 62 mm ? Súly: 345 g ? További műszaki adatok: Tartó hossza: 75 mm
Szállítás tartalma:
3 x TX 20x25 3 x TX 25x25
2 x TX 30x25
1 x TX 40x25 Impaktor R 1 x 1/4"x75
A termék kiszállítási ideje 4-5 munkanap.
A termék cikkszáma: #154769


Jelenlegi ára: 18 350 Ft
Az aukció vége: 2021-02-27 06:02 .