2021. október 26., kedd

Dirt Devil Dusty 360 függőleges porszívó, 450 W, 0.5 l, Piros - Jelenlegi ára: 9 000 Ft

Mint a képen, szépen működik, Tökéletes működéssel, kevest használt. Sok kiegészítővel
Dirt Devil DD1400 Dusty 360 kézi porszívó, piros
Széleskörűen használható Dirt Devil Dusty 360 kézi porszívó korszerű gyűjtőtartályos megoldással,  melynek kompakt csatlakozása megkönnyíti a felgyülemlett por kiürítését. A multifunkcionális porszívó emellett szinte minden felületen hatékonyan tisztít, hiszen rugalmasan forgatható feje és teleszkópos szívócsöve nem csak a padlón, de a magasban levő felületeket is eléri. Változatos kiegészítőivel jól alkalmazkodhatunk a különböző felületekhez.
Motorteljesítmény: 450 W
Porzsák nélküli
Porkapacitás 0. 5 liter
Zajszint 86 dB
Standard kefe (porszívófej) Kis kefe (Kis szívófej) Speciális kefe Réstisztító szívófej Fúvóka adapter Parketta kefe Hosszabbító cső
A termék minden adatáról a tényeknek megfelelően adok tájékoztatást. Nem tudom ki mit tart fontosnak, ezért kell a kérdéseket feltenni, és a felmerülő kérdésre őszintén válaszolok. SENKIT nem áll szándékomban félrevezetni, de vásárlás után reklamációt nem áll módomban elfogadni! Visszavásárlás nincs!  A KÉPEKEN LÁTHATÓ ÁLLAPOTBAN.
Ha szeretnéd megvenni, akkor licitálj.
Ha ajánlatod van, tedd fel, vesztenivalód nincs, lehet, hogy megegyezünk!
A postát a mindenkori postai díjszabás szerint számítom! A pontos postaköltség csak a csomagolás után áll módomban megmondani, az oldalon szereplő összeg csak tájékoztató jellegű!
 
Utánvét kizárva!!
 
Helyszűke miatt eladó.

Jelenlegi ára: 9 000 Ft
Az aukció vége: 2021-10-27 09:04 .