2021. október 30., szombat

Új-zélandi spenót (Tetragonia tetragonioides) magok!3db mag különlegesség! - Jelenlegi ára: 350 Ft

Új-zélandi spenót (Tetragonia tetragonioides) magok! 3db mag különlegesség!
Az aukció tárgya 3db mag!
új-zélandi spenót is egyéves növény, felhasználása megegyezik a közönséges spenótéval.
Valamiben azonban mégiscsak különbözik tőle: termesztésének jelentőségét az adja, hogy a nyári szárazságban is egyszerűen és biztonságosan megtermeszthető, míg a mi spenótunk nem bírja a meleget, nyáron felmagzik.
A talaj iránt egyébként különösebben nem igényes.
Félárnyékban a szőlő és a gyümölcsfák alatt is megterem. További előnye, hogy magszár-képződés után is fogyaszthatók pozsgás, jellegzetesen háromszög alakú levelei.
A fiatal hajtásvégeket fogyasztjuk, amelyek lecsípésével újabb hajtások képzésére serkentjük a növényt. Nyáron, ha öntözni is tudunk, hetente lehet szedni belőle.
Energiában szegény , de vitaminokban, és ásványi sókban gazdag növény, így diétásnak mondható. Különösen nagy béta-karotin-, B2-vitamin-, vas-, magnézium- és kalciumtartalma, de viszonylag sok fehérje, PP-vitamin, C-vitamin és foszfor is található benne. A főzeléken kívül készíthetünk belőle lepényt, pestót vagy lasagna-tölteléket.
Fontos tudnivalók:
Kapcsolattartás  e-mailben!
Minden levelet megválaszolunk kivétel nélkül, viszont telefonhívást nem tudunk minden esetben fogadni, ráadásul az  e-mailben minden információ megmarad, így kérjük a kapcsolattartás e-mailben történjen.
Postázás:
Mindig előre utalás után! Utánvéttel nem postázunk!
A termékeket csak is ajánlva postázzuk, így garanciát tudunk rá vállalni, esetlegesen ha elveszik, ez esetben újra kipostázzuk a kedves vásárlónak.
Termék összevárás megoldható, fontos több termék vásárlásánál csak egyszeri postaköltség kerül felszámolásra, annak ellenére, hogy a vatera rendszere minden megvásárolt termékhez felszámolja.
Bővebb információért kérdezzen bátran, köszönöm, hogy meglátogattál, tekintsd meg többi termékeimet is.
Jó licitálást, kérem tekintse meg többi futó termékeinket is, több termék vásárlása esetén csak egyszeri postaköltséget számolunk fel, amit értelemszerűen egyben levélben postázunk önnek!


Jelenlegi ára: 350 Ft
Az aukció vége: 2021-10-30 16:55 .