2021. június 28., hétfő

Körömrágás Elleni Termékcsomag - Jelenlegi ára: 8 630 Ft

EGY TERMÉKCSOMAG, MELYNEK SEGÍTSÉGÉVEL LESZOKHATSZ A KÖRÖMRÁGÁSRÓL!
Amennyiben hosszú évek óta küzdesz a körömrágással, és állandó “ visszaeső” vagy, akkor ezt a termékcsomagot neked találták ki.
És te, mióta rágod a körmödet?
Visszagondolva talán úgy tűnik, hogy amióta az eszedet tudod, rágod a körmödet. Persze mindig is frusztrált a dolog, de bárhogy is próbálsz emlékezni, nincs különösebb oka, amiért elkezdted - mégis úgy érzed, hogy örökre rajtad ragad.
Persze, ahogy a legtöbb körömrágós, te is próbálkoztál a "leszokással". Kipróbáltad a rágót, a keserű körömlakkot, talán még a chilit is, mégsem volt hatásos. Újra és újra visszatértél a régi szokáshoz, közben pedig próbáltál utánajárni a témának, olvasni és ismét abbahagyni.  
De valamiért mégsem sikerült.
Először is jó, ha tudatosítod magadban, hogy ez egyáltalán nem egy defektus. Csak egy rossz szokás, amelytől szeretnél megszabadulni.  
Attól, hogy rágod a körmödet még nem vagy mentálisan beteg, sem undorító, hanem egy olyan kényszerrel küzdesz, ami sokszor teljes mértékben önkéntelen.
Sokszor magad sem tudod miért, de rágod. Rágod, amikor ideges vagy, amikor a buszra vársz, vagy amikor épp egy könyvet olvasol.
Biztosan te is számtalan fórumon utánaolvastál már, de a legtöbb mindig ugyanazt mondja, és sohasem találtad meg rá a konkrét választ.
https: //koromragas. hu/termek/termek-csomagkoromragas-elleni-termekcsomag


Jelenlegi ára: 8 630 Ft
Az aukció vége: 2021-06-29 07:51 .