2021. június 28., hétfő

STAR WARS ™: Rogue Squadron 3D /ritka/ - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

STAR WARS ™: Rogue Squadron 3D pc játék
1998. december 07.
Minimális rendszerkövetelmények - Windows:  Windows XP / Vista / 7/8/10, 1, 8 GHz-es processzor, 1 GB RAM, DirectX 7 kompatibilis 3D grafikus kártya (kompatibilis a DirectX 9 ajánlottal), egér, billentyűzet
Luke Skywalker Wedge Antilles segítségével felrobbantotta a Halálcsillagot.  De nincs sok ideje ünnepelni.  A hatalmas birodalom erõ t gyűjt össze a lázadó erõ k eltökélt, mindent elkövetett támadásáért.
A Lázadó Szövetség megmentése ebből a birodalmi támadásból Luke Skywalker és Wedge Antilles összeállította a Vadászcsoportot, a tizenkettő legtehetségesebb csatát tesztelő csillagfutó pilóták csoportját.  Harcolni fogsz, mint Luke Skywalker, hogy intenzív, gyors tempójú bolygó-levegő-földre és levegő-levegő küldetésekre vigyázzanak - harcok, keresések és pusztítások, felderítés, bombázások, mentési feladatok stb.
Vegye át a Galaktikus Birodalmat az X-szárnyban, az Y-szárnyban, az A-szárnyban, a V-szárnyban és a hólyagos ütőben.
Bizonyítsuk be, hogy megvan az, ami a Birodalom legjobb és rosszindulatú legénysége ellen történt, beleértve az AT-AT-táncosokat, az AT-ST-eket, a TIE harcosokat és így tovább.
Tesztelje repülési tudását rendkívüli környezetekben - a víz felett, kanyonokon, sivatagokon és vulkáni régiókon keresztül.
Megdöbbentő 3D-s részleteket tartalmaz valós idejű világítás és különleges effektusok (robbanások, füst, motorteljesítmény, nyomjelző tűz és még sok más).


Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2021-06-29 00:42 .