2021. június 25., péntek

Lengő bölcső,lengőbölcső, függő bölcső - ÚJ! - Jelenlegi ára: 37 990 Ft

Fenyőfából készült, kiváló minőségű, nagyon szép, új  függő bölcső -  kókuszmatraccal.
Maga a bölcső peroln kötélen lóg aminek a szakítószilárdsága kb. 1000 kg.
Ez a bölcső kifejezetten az újszülöttek számára ajánlott.
A bölcső fekvőfelületének a mérete 30 x 80 cm. A többi mérete az egyik képen látható.
A lengő bölcső nagy előnye, hogy a pici szinte saját magát ringatja, mivel minden apró mozdulatára megmozdul, beleng a bölcső, majd ezt a ringó mozgását sokáig meg is tarja. A baba így sokkal könnyebben megnyugszik és vissza alszik.  
A bölcső anyaga fenyőfa, ami lakkozva lett, színtelen, selyemfényű, oldószermentes lakkal.
Kívánságra natúr is tudom szállítani, amennyiben valaki saját maga szeretné megoldani a bölcső festését, dekorálását.
Minden csecsemő és kisgyermek ösztönösen igényli a hintamozgást, mely egyrészről a pocakban eltöltött kilenc hónap alatti, magzatvízben való ringatózásra emlékezteti, másrészről pedig a legjobb módja annak, hogy megnyugodjon. Ezzel a mozgással maga köré teremti az anyaméh védett, kényelmes és megnyugtató érzését, mely harmóniával tölti el a babát, elcsendesedik, megnyugszik, elalszik. Kevesen tudják, hogy ez a mozgásfajta, túl a fent említett hatásokon, stabilitást és egyensúlyérzéket is ad a babának, mely később a mászás, járás fejlődésében fontos szerepet fog játszani, sőt még a beszédfejlődésre is kihatással lehet.
Több baba és gyermek bútorom is van fenyőfából készítve, pl. kombi kiságy, ringó bölcső, lengő bölcső, függő bölcső, kisasztal kisszékekkel, etetőszék, játéktároló doboz, (kincsesláda), ifjúsági ágy, stb. Kattintson IDE és keresse a gyermek bútorokat. Köszönöm.

Jelenlegi ára: 37 990 Ft
Az aukció vége: 2021-06-18 13:59 .